Warning: Use of undefined constant _google_analytics_adder - assumed '_google_analytics_adder' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/a/e/rundgangmedia.se/httpd.www/wp-content/plugins/google-analytics-adder/settings.php on line 116 Filmproduktion | Filmproduktion Rundgång Media

Filmproduktion

Reklamfilm

Förstärk ert varumärke med en reklamfilm. Vi hjälper er med allt från idé till färdig film.

Webbfilm

Marknadsföring med film på internet är ett effektivt sätt att göra reklam på.

Företagsfilm

Presentera ert företag eller era produkter med en professionell filmproduktion.

Animerad grafik

Vi animerar filmer och grafik till sociala medier och företagsfilmer.

Kreativ och träffsäker filmproduktion

Reklamfilm

Rundgång Media gör professionella reklamfilmer till ett bra pris och med riktigt hög kvalitet. Vi tar fram en idé tillsammans med er. Vi tar hand om allt som har med produktionen att göra. Ordnar med skådespelare, rekvisita och inspelningsplatser mm.

Webbfilm

En kraftigt växande marknad för reklamfilm är publicering på Internet varav youtube är den största publiceringstjänsten. Marknadsföring med film på internet är ett billigt och effektivt sätt att göra reklam på och det ger er fullt med möjligheter. Rundgång Media hjälper er med allt ifrån idé till färdig film.

Företagsfilm

Många företag väljer att göra filmer för att presentera en produkt eller sitt företag. En filmproduktion kan med fördel användas för tex webben, mässor, utskick till kunder mm.

Eventfilm

Rundgång Media har stor erfarenhet av att filma olika typer av evenemang. Det kan vara allt från föreläsningar, företagsfester till stora konserter och festivaler.

Rörlig media

Vi gör allt från animerade filmer till rörlig grafik från idé till färdig film.

Filmproduktion från oss?

  • Vi gör kreativa filmproduktioner
  • Vi har 10 års erfarenhet av branschen
  • Vi ger er fasta priser
  • Vi missar aldrig en deadline
  • Vi gör allt ifrån ide till färdig film