Om företaget

Rundgång Media filmproduktion

Rundgång Media startades år 2007 av Fredrik Karlsson. Företagets bas är i Stockholm och Blekinge men jobb utförs över hela landet. Vi gör olika typer av filmproduktioner såsom reklamfilmer, företagsfilmer, webbfilmer, dokumentärfilmer, musikvideos, filmning av evenemang, animerad film mm.

Miljö- och Kvalitetspolicy
Rundgång Media håller alltid hög kvalitet på alla produktioner, stora som små. Detta är en självklarhet för oss. Vi vill alltid ha nöjda kunder. Vi ger alltid fasta priser och håller alltid våra leveransdatum. Rundgång Media strävar för att ständigt minska vår miljöpåverkan. Vi reser kollektivt så ofta det går. Vi använder sällan skrivare. Vi skickar våra brev och fakturor helt digitalt. Vi levererar även våra färdiga produktioner digitalt till kund. Arbetsmiljöarbetet skall ingå som en integrerad del av företagets övriga verksamhet och följa de krav som lagar/ avtal och myndigheter ställer.

Kunder


Vi samarbetar med

Vi har ett stort kontaktnät och flera samarbetspartners inom produktfotografering, SEO optimering, webbutveckling och e-handelslösningar för att kunna erbjuda ert företag de tjänster som ni efterfrågar eller behöver.

Högkvist Design - Interaktionsdesigner e-handel

C83 Media AB - Produktfotografering